Tobias Kolk

Tobias Kolk

Docent Basgitaar, Gitaar & Bandcoach

Vanaf jongs af aan ben ik al geïnteresseerd geweest in muziek. Toen ik 12 was, had ik besloten dat ik basgitaar wilde leren spelen. Mijn ouders voelde de vastberadenheid. De dag nadat ik hun vertelde dat ik basgitaar wilde spelen, had ik er eentje thuis staan. 

Elke dag speelde ik, met mijn iPod in de oren, songs mee van mijn favoriete bands. Ik kende alles van Arctic Monkeys en was toen groots Muse fan. 

Door de basgitaar is mijn liefde voor muziek maken aangewakkerd. Ik wilde heel graag in een band spelen en zoveel mogelijk instrumenten kunnen spelen. Mijn eerste basleraar vertelde mij over het conservatorium. Ik wist direct dat ik daar heen wilde. 

Fast forward naar het heden, ik doe nu precies wat ik vroeger wou. Ik speel in een band, tour het land door, breng muziek uit en ik kan mijn creatieve ei helemaal kwijt in de band. Dat betekent niet dat dit de eindhalte is.

De reis door de wereld van muziek is eindeloos en ik verken volop. 

Voor de mensen die geïnteresseerd zijn in de wereld van muziek, ik zal graag je gids zijn. 

Bands:

  • WIES
  • Aloys (solo project)

DSOPM Docenten

Tobias Kolk

Tobias Kolk

Docent Basgitaar, Gitaar & Bandcoach

Vanaf jongs af aan ben ik al geïnteresseerd geweest in muziek. Toen ik 12 was, had ik besloten dat ik basgitaar wilde leren spelen. Mijn ouders voelde de vastberadenheid. De dag nadat ik hun vertelde dat ik basgitaar wilde spelen, had ik er eentje thuis staan. 

Elke dag speelde ik, met mijn iPod in de oren, songs mee van mijn favoriete bands. Ik kende alles van Arctic Monkeys en was toen groots Muse fan. 

Door de basgitaar is mijn liefde voor muziek maken aangewakkerd. Ik wilde heel graag in een band spelen en zoveel mogelijk instrumenten kunnen spelen. Mijn eerste basleraar vertelde mij over het conservatorium. Ik wist direct dat ik daar heen wilde. 

Fast forward naar het heden, ik doe nu precies wat ik vroeger wou. Ik speel in een band, tour het land door, breng muziek uit en ik kan mijn creatieve ei helemaal kwijt in de band. Dat betekent niet dat dit de eindhalte is.

De reis door de wereld van muziek is eindeloos en ik verken volop. 

Voor de mensen die geïnteresseerd zijn in de wereld van muziek, ik zal graag je gids zijn. 

Bands:

  • WIES
  • Aloys (solo project)

DSOPM Docenten

Loading...