Vooropleiding Traject MBO en HBO

Elke zaterdag rijdt een ambitieuze studenten uit het hele land naar Amsterdam voor ons vooropleiding traject. Hier bereiden ze zich intensief voor op een toelating tot een muziekopleiding op mbo of hbo-niveau, maar ook om zich te oriënteren op een serieuze carrière in de muziekindustrie. Drie keer per jaar vindt een toetsingsperiode plaats, om de cursisten voor te bereiden op de spanning die een toelatingsprocedure met zich meebrengt, maar ook om zelf n.a.v. een uitgereikt A-MACK rapport meer inzicht te krijgen in de doorgemaakte ontwikkeling van de afgelopen periode. Je kunt ook aan dit programma deelnemen als je intensief aan je muziek vaardigheden wilt werken en om uit te zoeken of een vakstudie voor jou de juiste weg is.

Elke leerling volgt onderstaande programma:

Advanced bandklas
Hier staat vooral het band proces centraal. Een professionele bandcoach legt de focus op samenspel, compositie, timing, sound en nog veel meer. Leer intensiever luisteren en keuzes maken en werk toe naar een optreden op gevorderd niveau.

Individuele instrumentles
Jouw docent gaat gericht te werk volgens het A-MACK programma om jouw muzikale vaardigheden naar een hoger level te tillen. Ook houdt hij nou contact met jou bandcoach, om een breder beeld te krijgen van jouw ontwikkeling en deze zo intensief mogelijk te begeleiden

  • Basgitaar
  • Drums
  • Gitaar
  • Piano/synthesizer/laptop
  • Zang

Kennisblok
Na een korte instaptoets, word je ingedeeld in een theorie klas op niveau. Een ervaren theori e docent brand op de basisstof van de muziektheorie werk toe naar het theorie instapniveau van de muziek beroepsopleidingen. In de gevorderde kennis blokken klassen, wordt dieper ingegaan op de stof.

*Uitbreiding of variatie van het pakket met bijvakken of cursussen is mogelijk tegen een aangepaste prijs.