DSOPM Basgitaarles

BasgitaarlesSEN

Handige info over je sound, spel en de dingen die je kunt oefenen op de bas! Begeleiden, riffs spelen en zo goed mogelijk klinken met de apparatuur die je in huis hebt.

DSOPM biedt baslessen voor iedereen. We gaan aan de slag met het maken van partijen, ontwikkeling van sound besef en omgaan met de apparatuur. Songwriting, de ontwikkeling van een eigen identiteit en vooral ook lekker ontspannen genieten van al je nieuwe skills!

We werken met verschillende gekwalificeerde docenten en kiezen naar aanleiding van jouw wensen en behoeften de meest geschikte docent. Je ontwikkeling wordt bijgehouden aan de hand van het A-MACK systeem en biedt een duidelijk zicht op je vooruitgang. Er zijn A-MACK evaluatie momenten aan het begin van het schooljaar en aan het einde van elke periode

MUZIEKLES

Doe jezelf of een goede vriend een basles cadeau! Voor de eerste start of voor een informatief opfrismoment! Handige info over je sound, spel en de dingen die je kunt oefenen op de bas! Begeleiden, riffs spelen en zo goed mogelijk klinken met de apparatuur die je in huis hebt.

EERSTE HULP BIJ BASGITAARLES

Als het naar meer smaakt kun je ook een zogenaamde strippenkaart aanschaffen. 4 lessen van 45 minuten die je een vliegende start geven bij het bespelen van een bas! Harde kennis over onderhoud, het stemmen, de basic ritmes en akkoorden en je eerste baslijnen. Wil je binnen 4 weken je eerste power riffs of “Another one bites the dust” spelen? Het is heerlijk om aan een specialist in 4 lessen alles te kunnen vragen om een maximaal rendement uit je mooie instrument te kunnen halen! Ook voor meer ervaren spelers is het mogelijk om in deze vorm les te nemen van ervaren docenten en spelers die zich volledig inzetten om jouw bas-dromen waar te maken. Alle stijlen!

 

CURSUS

De echte liefhebbers kunnen zich inschrijven voor een bas cursus van 3 maanden, een half jaar of een jaar. Al je favoriete nummers leren spelen? Of juist meer uitdaging zoeken binnen je eigen werk? DSOPM biedt baslessen voor iedereen. We gaan aan de slag met Partijen maken, ontwikkeling van sound besef en omgaan met de apparatuur. Songwriting, de ontwikkeling van een eigen identiteit en vooral ook lekker ontspannen genieten van al je nieuwe skills!

Loading...