DSOPM Drumles
DSOPM Optreden Uitvoeringen Bandklas Junior Livestream

Bandklas Junior

Binnen de bandklas maken leerlingen tussen de 6 en 12 jaar kennis met alle instrumenten in een band. Zo ontwikkelen ze een gezonde basis op het gebied van zang, drums, bas, gitaar- en keyboard spelen. Daarnaast is de interactie binnen de band en uiteraard het plezier heel belangrijk. 

We maken gebruik van de nieuwste technieken en spelen in op de wensen en behoeften van onze leerlingen. Er wordt regelmatig gewisseld in de rolverdeling. Zo zal een leerling het ene nummer zingen, het andere nummer drummen en in het derde nummer toetsen spelen. Op deze manier maken ze kennis met elk instrument en de rol van elk  instrument binnen een band. 

Elke bandklas bestaat uit minimaal vier leerlingen die onder begeleiding van een ervaren coach zowel covers als eigen werk instuderen. Ze worden uitgedaagd na te denken over tekst en beleving

Na elke drie maanden volgt er een spetterend optreden van alle bandklassen op een écht podium met juichend publiek in de zaal, toegankelijk voor alle ouders en belangstellenden.

 

Loading...