DSOPM Zangles Aysha de Groot
DSOPM Muziek Camp Summer School Performance

zanglessen

Altijd al willen leren zingen? Of nét dat beetje extra begeleiding nodig, om toe te werken naar een vakopleiding? 

 

We werken met verschillende gekwalificeerde docenten en kiezen naar aanleiding van jouw wensen en behoeften de meest geschikte docent. Je ontwikkeling wordt bijgehouden aan de hand van het AMACK systeem en biedt een duidelijk zicht op je vooruitgang. Er zijn A-MACK evaluatie momenten aan het begin van het schooljaar en aan het einde van elke periode. Zanglessen kunnen worden gevolgd als onderdeel van het Vooropleiding Traject, maar ook als individuele les of strippenkaart. De lessen worden zowel doordeweeks als op zaterdag aangeboden.

MUZIEKLES

Doe jezelf of een goede vriend een zangles cadeau! Voor de eerste start of voor een informatief opfris moment! Handige info over ademsteun, belten en andere zangtechnieken. Aan de slag met teksten en melodieën van eigen nummers en hulp bij het instuderen van covers. Voor een les van 45 minuten betaal je €45,00.

EERSTE HULP BIJ ZANGLES

Als het naar meer smaakt kun je ook een zogenaamde strippenkaart aanschaffen. 4 lessen die je een vliegende start geven bij het zingen! Ook voor meer ervaren zangers en zangeressen is het mogelijk om in deze vorm les te nemen van ervaren docenten die zich volledig in zetten om jouw zangdromen waar te maken. Alle stijlen! Voor een strippenkaart van 4 lessen van 45 minuten betaal je €160,00.

 

CURSUS

De echte liefhebbers kunnen zich inschrijven voor de zangcursussen van 3 maanden, een half jaar of een jaar. Al je favoriete nummers leren zingen? Of juist meer uitdaging zoeken binnen je eigen werk? DSOPM biedt zanglessen voor iedereen. Songwriting, de ontwikkeling van een eigen identiteit en vooral ook lekker ontspannen genieten van al je nieuwe vaardigheden!

Loading...