DSOPM Gitaarles met Jack Pisters
DSOPM Gitaarles

Gitaarlessen

Al je favoriete nummers leren spelen? Of juist meer uitdaging zoeken binnen je eigen werk? DSOPM biedt gitaarlessen voor iedereen.

 

We werken met verschillende gekwalificeerde docenten en kiezen naar aanleiding van jouw wensen en behoeften de meest geschikte docent. Je ontwikkeling wordt bijgehouden aan de hand van het A-MACK systeem en biedt een duidelijk zicht op je vooruitgang. Er zijn A-MACK evaluatie momenten aan het begin van het schooljaar en aan het einde van elke periode.

MUZIEKLES

Doe jezelf of een goede vriend een gitaarles cadeau! Voor de eerste start of voor een informatief opfrismoment! Handige info over je sound, spel en de dingen die je kunt oefenen op de gitaar! Begeleiden, soleren en zo goed mogelijk klinken met de apparatuur die je in huis hebt.

EERSTE HULP BIJ GITAARLES

Als het naar meer smaakt kun je ook een zogenaamde strippenkaart aanschaffen. 4 lessen die je een vliegende start geven bij het spelen van gitaar! Uiteraard beschikbaar voor zowel akoestische als elektrische gitaristen!

Harde kennis over onderhoud, het stemmen, de basic ritmes en akkoorden en je eerste solo noten. Wil je binnen 4 weken je eerste power riffs of het “Smoke on the Water” thema spelen? Het is heerlijk om aan een specialist in 4 lessen alles te kunnen vragen om een maximaal rendement uit je mooie instrument te kunnen halen! Ook voor meer ervaren spelers is het mogelijk om in deze vorm les te nemen van ervaren docenten en spelers die zich volledig inzetten om jouw gitaar dromen waar te maken. Alle stijlen!

 

CURSUS

De echte liefhebbers kunnen zich inschrijven voor de gitaarcursussen van 3 maanden, een half jaar of een jaar. We gaan aan de slag met partijen maken, ontwikkeling van sound besef en omgaan met de apparatuur. Songwriting, de ontwikkeling van een eigen identiteit en vooral ook lekker ontspannen genieten van al je nieuwe skills!

Loading...