DSOPM Advanced Bandklas
DSOPM Advanced Bandklas
DSOPM Optreden Uitvoeringen Vooropleiding Traject Advanced Bandklas Songwriting Livestream

Advanced Bandklas

Samenspelen in een band onder begeleiding van een professionele coach. Naast het spelen van bestaande liedjes, schrijf je samen met je bandleden ook je eigen songs. Krijg gericht feedback en werk onder andere aan timing, sound, songwriting en het ontwikkelen van een visie.

Advanced Bandklas wordt gegeven als onderdeel van ons Vooropleiding Traject, maar is ook los te volgen. Wij coachen iedereen die het leuk lijkt om onder begeleiding in een band te spelen, op een ambitieuze manier met muziek maken bezig is of naar een vakopleiding toe wilt, maar ook  bestaande bandjes op aanvraag.

Elke les duurt 90 minuten en drie keer per jaar wordt er in een nieuwe samenstelling gewerkt aan het instuderen van covers en het schrijven van eigen materiaal. Na elke periode volgt er een optreden op een van de podia in de Q-Factory Amsterdam. We werken met verschillende gekwalificeerde docenten en stellen naar aanleiding van jouw wensen en niveau de verschillende bandjes samen. Je ontwikkeling wordt bijgehouden aan de hand van het AMACK Systeem, dat een duidelijk zicht biedt op je vooruitgang. Er zijn AMACK evaluatie momenten aan het begin van het schooljaar en aan het einde van elke periode.

Loading...