Muziekles zomervakantie Amsterdam
Muziekles zomervakantie Amsterdam

SUMMERCAMP

Summercamp van DSOPM: een boeiende intensieve week vol muziek, ambitieuze enthousiaste mensen, bandlessen en instrumentale lessen voor zang, gitaar, basgitaar, drums en toetsen! Daarnaast hebben we ook clinics van Ableton en gastdocenten, sound-advies, inzichten in de muziekindustrie en een spetterend eindconcert in de Kleine Zaal van de Q-Factory Amsterdam! Een unieke kans om in de zomervakantie op een leuke manier intensief met muziek bezig te zijn en je netwerk uit te breiden. We bieden creatief en professioneel muziekonderwijs, maar willen vooral ook een hele gezellige week hebben! Beginners en gevorderden, iedereen is welkom. Ben je tussen de 8 en 26 jaar oud, wil je toelating gaan doen, je muzikale skills uitbreiden of in de zomer ook bezig zijn met muziek? Dan ben je hier aan het goede adres!

Het Summer Camp vindt plaats van maandag 24 juli t/m vrijdag 28 juli 2023 in het gebouw van de Q-Factory Amsterdam, onder leiding van Jack Pisters. Elke dag begint de dag om 10:30 en eindigt rond 17:30uur. We hadden de laatste jaren naast het reguliere lesprogramma bijzondere clinics van van Pablo van de Poel (De Wolff), Lucas Hamming, Jeanne Rouwendael (Wies) en Midas en Yori Swart.

We sluiten het Summercamp traditiegetrouw af met een spetterende eindshow in de kleine zaal van de Q-Factory. Dit vindt plaats op vrijdag 28 juli van 19:00 – 23:30 uur. Uiteraard zijn familie en fans allemaal welkom. De toegang is gratis!

 

Missie

Het Summercamp is dé plek waar je deze zomer moet zijn als muzikant. Wij voelden dat er iets miste tijdens de zomerperiode en willen dit gat opvullen. Zo geven wij muzikanten een kans om tijdens de zomer nog steeds actief met muziek bezig te zijn en daarnaast hun netwerk uit te breiden. Ons streven is het stimuleren en aanbieden van creatief en professioneel muziekonderwijs d.m.v. het Summercamp.

Overnachtingen

Overnachtingen zijn niet inbegrepen. Je kan ervoor kiezen om thuis te slapen of om gezellig met je medemuzikanten op camping Zeeburg te overnachten voor het echte kamp avontuur (zelf reserveren). Makkelijk bereikbaar met tram 7 richting Flevopark en bus 37 richting Molenwijk. Voor meer info zie www.campingzeeburg.nl Wil je liever zo je bed uitrollen? Dan kan je ook nog een hotelkamer boeken in het Q-Factory Hotel via www.q-factory-hotel.nl

Tarief & inschrijven

Vijf dagen Summercamp bedraagt € 350,-inclusief limonade, koffie/thee, lunch en snacks. Ben je al leerling op DSOPM? Dan krijg je 10% korting! Inschrijven kan via het inschrijfformulier van deze website. Vermeldt bij de cursus “Summercamp 2023”. Er is beperkt ruimte, dus schrijf je snel in! Deelnemers moeten wel een WA verzekering hebben voor deelname.

Loading...