Summercamp, dé manier om muzikaal de zomer door te brengen

Het Summercamp van DSOPM: een te gekke week vol muziek, onwijs gezellige mensen, bandlessen en instrumentale lessen voor zang, gitaar, basgitaar, drums en toetsen! Daarnaast onder andere ook clinics, soundadvies, zakelijke vaardigheden en een spetterend eindconcert in de Kleine Zaal van de Q-Factory Amsterdam! Wil je toelating gaan doen of je muzikale skills uitbreiden en in de zomer ook bezig zijn met muziek? En ben je tussen de 10 en 26 jaar oud? Dan ben je hier aan het goede adres!

Gedurende de week wordt je ontwikkeling bijgehouden door gekwalificeerde docenten en aan het eind van de week ontvang je een persoonlijk A-MACK evaluatieverslag. We gaan aan de slag met Ableton en de Push, die in de lessen en op het podium gebruikt kunnen worden! Jack Pisters is deze week aanwezig en zal zelf ook lessen en adviezen geven en instrumenten afstellen. Verder is er een geweldig team van professionele docenten zoals Victor Dirks (drums) en Jaimie van Hek (bas). Een unieke kans om in de zomervakantie op een leuke manier intensief met muziek bezig te zijn en je netwerk uit te breiden. We bieden creatief en professioneel muziekonderwijs, maar willen vooral ook een hele gezellige week hebben! Beginners en gevorderden, iedereen is welkom.

Het Summer Camp vindt plaats van maandag 20 juli t/m vrijdag 24 juli 2020 in het gebouw van de Q-Factory Amsterdam, onder leiding van Jack Pisters. Elke dag om 10:30 begint de dag en rond 18:00 eindigt het weer. Wil je ‘s avonds toch nog verder doorgaan? Dan kan je (tegen een meerprijs) een oefenruimte huren van de Music Matrix die bij jouw persoonlijke smaak en stijl past.

Missie

Het Summercamp is dé plek waar je deze zomer moet zijn als muzikant. Wij voelden dat er iets mistte tijdens de zomerperiode en willen dit gat opvullen. Zo geven wij muzikanten een kans om tijdens de zomer nog steeds actief met muziek bezig te zijn en daarnaast hun netwerk uit te breiden. Ons streven is het stimuleren en aanbieden van creatief en professioneel muziek onderwijs d.m.v. het Summer Camp.

Tarieven en inschrijven

Vijf dagen Summer Camp bedraagt € 330,-. Ben je een leerling op de DSOPM? Dan krijg je 10% korting! Inschrijven kan via het inschrijfformulier van deze website. Vermeldt bij de cursus “Summercamp 2020”. Er is beperkt ruimte, dus schrijf je snel in! Deelnemers moeten wel een WA verzekering hebben voor deelname.

(Bij grote belangstelling kan er eventueel ook worden ingeschreven voor een tweede week).

Overnachting

Overnachtingen vinden niet plaats in de Q-Factory Amsterdam. Je kan er zelf voor kiezen om thuis te slapen of om gezellig met je medemuzikanten op camping Zeeburg te overnachten voor het echte kamp avontuur (zelf reserveren). Makkelijk bereikbaar met tram 7 richting Flevopark en bus 37 richting Molenwijk. Voor meer info zie www.campingzeeburg.nl