DSOPM Zangles Aysha de Groot
DSOPM Muziek Camp Summer School Performance

Songwriting cursus

Chris Kok (onder andere Wooden Saints, Über-Ich en Chris Kok & Civil Union) is ook dit jaar weer deel van het DSOPM team en biedt coaching aan beginnende en gevorderde singer-songwriters.

Iedereen kan liedjes schrijven. Maar het kan lastig zijn de eerste stappen te zetten. Ben je al een eind op weg, dan kun je soms vast komen te zitten in je proces. Wat is een song eigenlijk? Hoe schrijf je er een? Wat werkt wel en niet? Hoeveel “hoor” je er per jaar te schrijven om jezelf een songwriter te mogen noemen? Wat zijn de regels, of zijn die er helemaal niet? In de cursus worden deze vragen beantwoord. Middels opdrachten word je gedwongen aan het werk te gaan of je reeds gebaande paden te verlaten. De cursus is bedoeld om te experimenteren, jij bepaalt wat er uit komt. Chris geeft persoonlijke feedback op jouw gemaakte werk en uiteindelijk is er de mogelijkheid om je liedjes te presenteren op het podium. Je hoeft niet fantastisch te kunnen zingen of spelen om deze cursus te volgen!

De songwriting les wordt gegeven in groepsverband, maar kan ook individueel worden gevolgd. Kijk voor meer mogelijkheden op www.dsopm.nl/tarieven of stuur een mailtje naar info@dsopm.nl

Loading...