Pianoles

Altijd al willen leren pianospelen? Of nét dat beetje extra begeleiding nodig, om toe te werken naar een vakopleiding?

 

We werken met verschillende gekwalificeerde docenten en kiezen naar aanleiding van jouw wensen en behoeften de meest geschikte docent. Je ontwikkeling wordt bijgehouden aan de hand van het AMACK systeem en biedt een duidelijk zicht op je vooruitgang. Er zijn A-MACK evaluatie momenten aan het begin van het schooljaar en aan het einde van elke periode. Zanglessen kunnen worden gevolgd als onderdeel van het Vooropleiding Traject, maar ook als individuele les of strippenkaart. De lessen worden zowel doordeweeks als op zaterdag aangeboden.

MUZIEKLES

Doe jezelf of een goede vriend een piano- of keyboardles cadeau! Voor de eerste start of voor een informatief opfris moment! Handige info over je sound, spel en de dingen die je kunt oefenen met je toetsenbord! Begeleiden, improviseren en spelen en zo goed mogelijk klinken met de apparatuur die je in huis hebt.

EERSTE HULP BIJ PIANOLES

Als het naar meer smaakt kun je ook een zogenaamde strippenkaart aanschaffen. 4 lessen die je een vliegende start geven bij het bespelen van je keyboards.

Harde kennis over het aansluiten, de houding, de basic ritmes en akkoorden en je eerste liedjes. Wil je binnen 4 weken je eerste boogiewoogie of “Saturday Night” van Herman Brood leren spelen? Het is heerlijk om aan een specialist in 4 lessen alles te kunnen vragen om een maximaal rendement uit je mooie instrument te kunnen halen! Ook voor meer ervaren spelers is het mogelijk om in deze vorm les te nemen van ervaren docenten en spelers die zich volledig in zetten om jouw keyboard dromen waar te maken. Alle stijlen en niveaus!

 

CURSUS

De echte liefhebbers kunnen zich inschrijven voor een piano- of keyboardcursus van 3 maanden, een half jaar of een jaar.

Loading...