Muziekschool Amster

Instagram links

HOME | MUZIEKLESSEN

Datum: 15-10-2021

Zora grossiert in prachtige liedjes met sterke teksten. Dit nummer gaat over iemand die zich als een marionette bespeelt voelt in de maatschappij. Onzichtbare touwtjes duwen haar in een richting, zonder dat ze in verzet durft te komen. Mooi geproduceerd en van illustrerend beeld voorzien door Zora Nova ter afsluiting van een periode Songwriting o.l.v. Chris Kok

Klik hier om de video op ons YouTube kanaal te bekijken!

Datum: 09-10-2021

Kijk vanmiddag om 15:00 uur naar de Live Stream van Beyond Walls vanuit de Melkweg Amsterdam met Shishani & Sisterhood voor het Sipafestival. Shishani brengt een diverse line-up van multidisciplinaire artiesten samen die vrouwelijke artiesten in het middelpunt van de belangstelling zetten. Met spoken word artiest Tieka, tifa Tiga Batang Rumah, muzikant Wulan Dumatubun, danseres Asih Sungkono, batik expert Sabine Bolk, op percussie Sandra Sahupala, op drums Eveline Carels en onze eigen DSOPM coach Jaimie van Hek op bas!

Klik hier om naar de live stream te gaan!

Datum: 08-10-2021

Prachtige melancholische popsong waar dromerige sferen, virtuositeit, een mooie video en een bijzondere vorm moeiteloos bij elkaar komen. Wat een prachtig voorbeeld van creativiteit op de DSOPM tijdens de Corona periode. Heel indrukwekkend!

Datum: 07-10-2021

Koen Herfst organiseert voor de 7e keer zijn eigen drumfestival in Den Haag. Met een fantastisch programma met maar liefst 14 inspirerende drummers die optredens en clinics verzorgen. Daarnaast is er speciaal voor de kleintjes een KIDS editie in de zaal ernaast. Een dikke aanrader om dit festival te bezoeken! Jamie Peet, Camille Bigeault, Hans Eijkenaar, ZEP, Cesar Zuiderwijk & Drum Demons, Arthur Hnatek, Thijs Lindhout, Gianna Tam, Vernon Chatlein, Alper Kekec & DJ Charlie, Joran Dijkstra, TikTok @drummer.rens Dat wil je niet missen!

Bestel NU je tickets via: https://www.paard.nl/event/herfstfest-7/

*DSOPM kids krijgen maar liefst 50% korting op het HERFSTFEST KIDS programma! Mail ons voor de promotiecode en ga direct naar: https://www.paard.nl/event/herfstfest-7/

Datum: 08-04-2021

Throwback Thursday! Wat hebben wij afgelopen weekend genoten van een fantastische DSOPM SHOWCASE! Uitzending gemist? Kijk het hele programma hier terug en abonneer je gelijk op ons Youtube-kanaal! 

Datum: 30-03-2021

Spectaculaire online albumrelease van EUT met docenten Megan de Klerk (zang), Tessa Raadman (gitaar) en Jim Geurts (drums)! Uitzending gemist?! Kijk het terug via deze link!

Loading...