Muziekschool Amster

Instagram links

HOME | MUZIEKLESSEN

Datum: 26-11-2021

Vorige week presenteerden we op Video Vrijdag een clip van een Advanced Bandklas o.l.v. bandcoach Victor Dirks. Vandaag presenteert Victor Dirks aka PHRAME zélf zijn nieuwe single “This Parade” met bijbehorende videoclip (gemaakt door onze eigen Jaimie van Hek).
Beluister én bekijk hier het resultaat op ons YouTube kanaal!

Datum: 19-11-2021

Een nieuwe Video Vrijdag! Wie had kunnen bedenken dat de bands online dit soort werk kunnen schrijven, produceren en in harmonie van video’s kunnen voorzien. Diep respect en de start van een nieuwe fase in ons instituut en de aanpak van de shows aan het einde van een periode.
Victor’s Plumber Revival
Met: Puck Kneulmans, Boudewijn van Engers, Mees Kamphues, Stijntje Booij en Tristian van Vorselen o.l.v. Victor Dirks

Beluister én bekijk hier het resultaat op ons YouTube kanaal!

Datum: 12-11-2021

Het is Video Vrijdag! Gelukkig steeds meer diversiteit in stijlen, productie en presentatie! Electronica, hip hop, beats en raps horen er helemaal bij op DSOPM.
Florian van Booren maakte deze beat n.a.v. zijn productielessen o.l.v. Robin Meekel. Daarna is hij samen met zijn vriend Tobias erop gaan rappen. 

Beluister én bekijk hier het resultaat op ons YouTube kanaal!

Datum: 10-11-2021

Gaan jullie ook naar Amsterdam Guitar Heaven? En wist je dat je als DSOPM student zelfs 50% korting krijgt op het evenement? Naast de geweldige lineup, zullen ook onze eigen Jack Pisters en Jaimie van Hek actief zijn tijdens dit evenement. Gearshow, workshops en concerten! Dat wil je als muzikant en/of muziekliefhebber niet missen!

Klik hier voor meer informatie!

Datum: 05-11-2021

Video Vrijdag presenteert: Een mooie sfeervolle dreamy song met nineties invloeden die doen denken aan de hoogtijdagen van The Cranberries en andere moody popsongs. Prachtige productie, feel en vocals. Top song zonder elkaar ooit gezien te hebben. Wow Check NOX met Toxic & Twisted Love!
Met Nathan Schipper, Sem Gunninck, Mirjam Alexander, Gwen Kaiatu en Mo Maathuis. Coach: Robin van Baaren

Klik hier om de video op ons YouTube kanaal te bekijken!

Datum: 29-10-2021

EVOL! Avontuurlijk statement met smaakvol bij elkaar gebrachte invloeden en een sterk concept voor de hele show. Muisje andersom wil Evol en Redrum uit “The Shining als rode draad. Psychedelische video en briljant intro. Rocky, alternative en proggy compositie met sixties koortjes. Smullen!

Klik hier om de video op ons YouTube kanaal te bekijken!

Datum: 15-10-2021

Zora grossiert in prachtige liedjes met sterke teksten. Dit nummer gaat over iemand die zich als een marionette bespeelt voelt in de maatschappij. Onzichtbare touwtjes duwen haar in een richting, zonder dat ze in verzet durft te komen. Mooi geproduceerd en van illustrerend beeld voorzien door Zora Nova ter afsluiting van een periode Songwriting o.l.v. Chris Kok

Klik hier om de video op ons YouTube kanaal te bekijken!

Datum: 09-10-2021

Kijk vanmiddag om 15:00 uur naar de Live Stream van Beyond Walls vanuit de Melkweg Amsterdam met Shishani & Sisterhood voor het Sipafestival. Shishani brengt een diverse line-up van multidisciplinaire artiesten samen die vrouwelijke artiesten in het middelpunt van de belangstelling zetten. Met spoken word artiest Tieka, tifa Tiga Batang Rumah, muzikant Wulan Dumatubun, danseres Asih Sungkono, batik expert Sabine Bolk, op percussie Sandra Sahupala, op drums Eveline Carels en onze eigen DSOPM coach Jaimie van Hek op bas!

Klik hier om naar de live stream te gaan!

Datum: 08-10-2021

Prachtige melancholische popsong waar dromerige sferen, virtuositeit, een mooie video en een bijzondere vorm moeiteloos bij elkaar komen. Wat een prachtig voorbeeld van creativiteit op de DSOPM tijdens de Corona periode. Heel indrukwekkend!

Datum: 07-10-2021

Koen Herfst organiseert voor de 7e keer zijn eigen drumfestival in Den Haag. Met een fantastisch programma met maar liefst 14 inspirerende drummers die optredens en clinics verzorgen. Daarnaast is er speciaal voor de kleintjes een KIDS editie in de zaal ernaast. Een dikke aanrader om dit festival te bezoeken! Jamie Peet, Camille Bigeault, Hans Eijkenaar, ZEP, Cesar Zuiderwijk & Drum Demons, Arthur Hnatek, Thijs Lindhout, Gianna Tam, Vernon Chatlein, Alper Kekec & DJ Charlie, Joran Dijkstra, TikTok @drummer.rens Dat wil je niet missen!

Bestel NU je tickets via: https://www.paard.nl/event/herfstfest-7/

*DSOPM kids krijgen maar liefst 50% korting op het HERFSTFEST KIDS programma! Mail ons voor de promotiecode en ga direct naar: https://www.paard.nl/event/herfstfest-7/

Datum: 08-04-2021

Throwback Thursday! Wat hebben wij afgelopen weekend genoten van een fantastische DSOPM SHOWCASE! Uitzending gemist? Kijk het hele programma hier terug en abonneer je gelijk op ons Youtube-kanaal! 

Datum: 30-03-2021

Spectaculaire online albumrelease van EUT met docenten Megan de Klerk (zang), Tessa Raadman (gitaar) en Jim Geurts (drums)! Uitzending gemist?! Kijk het terug via deze link!

Loading...