Muziekles zomervakantie Amsterdam

HubTower

De HubTower is een mobiel band in-a-box concept. Het concept is ontstaan uit een behoefte om op locatie eenvoudig en snel samen muziek te kunnen maken zonder geluidsoverlast en lange opbouwtijden. Door gebruik te maken van hoogwaardige instrumenten en apparatuur en hoog “plug ’n’ play” gebruiksgemak zijn de HubTowers relevant voor spelers van alle leeftijden en alle niveaus. In het onderwijs veranderen de HubTowers een klaslokaal in een mum van tijd in een futuristisch muzieklab waar elektronische sounds & beats hand in hand gaan met vocals, gitaren en bas. Een kantoor kan op slag gebruikt worden als studio waarin gejamd kan worden met collega’s.

Vervoer

Inhoud

Gebruik

Na het openen van de HubTower kan je “instant” muziek maken. ‘Old School’ instrumenten als elektrische gitaren, basgitaar, keyboard en microfoon zijn naadloos geïntegreerd met iPads, drumpads en editing mogelijkheden. De HubTowers zijn uitgevoerd met koptelefoons, waardoor het volume beheerst kan worden en dus meerdere bands in 1 klaslokaal uit de voeten kunnen. De HubTowers zijn volledig “silent” waar nodig en kunnen uiteraard ook versterkt worden op een groot soundsysteem.
De HubTowers zijn mobiel en kunnen ongeveer overal ingezet worden. Het volume niveau kan volledig aangepast worden aan de mogelijkheden of beperkingen van de locatie en situatie. De HubTower kan gekocht of verhuurd worden in combinatie met music coaches. Bovendien ontwikkelen we lesprogramma’s op maat. Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.
Loading...