19-03-2021: weer naar kantoor!

March 19, 2021

We pakken het vandaag iets anders aan dan normaal. Geen Corona Update, maar een persoonlijk blog. In deze gekke Corona tijden is het soms lastig om contact te houden met vrienden, familie en collega’s. We zijn allemaal meer thuis en zien elkaar een stuk minder in real-life. Vandaag was voor mij de allereerste dag dat ik in 2021 weer naar kantoor mocht! Helaas werkte voor de rest van het DSOPM-team iedereen thuis, dus mijn collega’s zag ik helaas niet haha.

Zoals jullie weten bevindt DSOPM zich in de Q-Factory Amsterdam. Een bijzonder gebouw, waar we al kwamen toen het nog MuzyQ heette. Naast de muziekschool van DSOPM biedt de Q-Factory onderdak aan veel meer bedrijven. Bijvoorbeeld het Conservatorium van Amsterdam, Keijser 18 (daar delen wij samen een kantoor mee) en Red Bull Studio’s.

De laatste keer dat ik voor DSOPM op locatie aan het werk was, was vorig jaar. Tijdens de uitvoeringen van periode 1 van dit schooljaar. Op 12 (de studenten van het Vooropleiding Traject) en 13 december (de leerlingen van de Bandklas Junior) hadden we een weekend vol uitvoeringen, waarvan het resultaat te bewonderen is op ons Youtube kanaal. Eigenlijk zou op 18 december ook nog een avond plaatsvinden. Helaas moesten we toen als muziekschool alweer fysiek de deuren sluiten. We hopen natuurlijk dat we heel snel weer

Maar, we zijn inmiddels drie maanden verder en het is toch wel fijn om eenmalig weer naar kantoor te mogen! De studenten van het ROC kwam repeteren en dat is altijd gezellig. Ook omdat er ieder jaar weer een aantal DSOPMers van de partij zijn. Morgen zullen de bands, songwriters en producers hun productie met beeldmateriaal insturen, die wij zaterdag 27 maart tijdens de Showcase aan iedereen gaan presenteren. Ik ben erg benieuwd waar er afgelopen periode aan gewerkt is, jullie ook?!

Loading...