Summercamp

Bandles / instrumentale groepsles / individuele coaching / clinics&workshops / gastdocenten / zakelijke vaardigheden / soundadvies / jamsessies / eindshow

Summer Camp, dé manier om muzikaal de zomer door te brengen

Ben je een fanatiek muzikant of ben je van plan om volgend jaar het Vooropleidingstraject van een Conservatorium te volgen? Wil je toelating gaan doen of je muzikale skills uitbreiden en in de zomer ook bezig zijn met muziek? En ben je tussen de 10 en 26 jaar oud.. Dan ben je hier aan het goede adres! Dutch School Of Popular Music brengt jou deze zomer, in samenwerking met Music Matrix, een week vol met bandlessen en instrumentale lessen voor bas, drums, gitaar en keys. Verder ook vocal-lessen, workshops & clinics, soundadvies, zakelijke vaardigheden en een samenhangend eindconcert. Als je een vakopleiding op MBO of HBO niveau volgt of deze wilt gaan volgen, ben je ook van harte welkom bij Summer Camp!

Het Summer Camp vindt plaats van maandag 24 juli t/m vrijdag 28 juli in het gebouw van de Q-Factory Amsterdam, onder leiding van Jack Pisters. Elke dag om 10:30 begint de dag en rond 18:00 eindigt het weer. Wil je ‘s avonds toch nog verder doorgaan? Dan kan je (tegen een meerprijs) een oefenruimte huren van de Music Matrix die bij jouw persoonlijke smaak en stijl past.

Wij zorgen voor een toffe tijd waar je mensen met dezelfde interesses ontmoet en een week vol muziek beleeft. We leren je gedurende vijf dagen d.m.v. een intensief traject van lessen, workshops van bekende muzikanten en gekwalificeerde begeleiding, hoe je zelf actief muziek kan schrijven en spelen. Deze week wordt afgesloten met een optreden voor belangstellenden op het podium van de Q-Factory Amsterdam waar je al je nieuw vergaarde kennis en zelf gecomponeerde nummers gaat showen. Je gaat onder andere aan de slag met een vast team van gekwalificeerde docenten zoals Jack Pisters en Jaimie van Hek.

Missie

Het Summercamp is dé plek waar je deze zomer moet zijn als muzikant. Wij voelden dat er iets mistte tijdens de zomer periode en willen dit gat opvullen. Zo geven wij muzikanten een kans om tijdens de zomer nog steeds actief met muziek bezig te zijn en daarnaast hun netwerk uit te breiden. Ons streven is het stimuleren en aanbieden van creatief en professioneel muziek onderwijs d.m.v. het Summer Camp.

Overnachting

Overnachtingen vinden niet plaats in de Q-Factory Amsterdam. Je kan er zelf voor kiezen om thuis te slapen of om gezellig met je medemuzikanten op camping Zeeburg te overnachten voor het echte kamp avontuur (zelf reserveren). Makkelijk bereikbaar met tram 7 richting Flevopark en bus 37 richting Molenwijk. Voor meer info zie www.campingzeeburg.nl

Tarieven en inschrijven

Vijf dagen Summer Camp bedraagt € 295,-. Ben je een leerling op de DSOPM? Dan krijg je 10% korting! Inschrijven kan via het inschrijfformulier van deze website. Vermeldt bij de cursus “Summercamp 2017″. Er is beperkt ruimte, dus schrijf je snel in! Deelnemers moeten wel een WA verzekering hebben voor deelname.

(Bij grote belangstelling kan er eventueel ook worden ingeschreven voor een tweede week).