DRUMLESSEN

Meespelen met je favoriete songs? Of de vetste drumtechnieken leren?

Ritmes, fills, techniekoefeningen, improvisatie en nog veel meer. Zowel voor iedereen die wilt leren drummen, als voor drummers die zich willen voorbereiden op een vakopleiding. “Er wordt goed aangesloten bij de belevingswereld van studenten. Studenten worden aan het denken gezet over hun spel en dat van anderen. Het vormen van een mening, smaak” – drumdocent Jelle Huiberts. “De leerling zich bewust laten worden van zijn grenzen, hem motiveren op deze te doorbreken en hem een weg te laten zien hoe” – drumdocent Victor Dirks.

Bij DSOPM hebben we verschillende gekwalificeerde docenten en kiezen naar aanleiding van jouw wensen en behoeften de meest geschikte docent. Je ontwikkeling wordt bijgehouden aan de hand van het A-MACK systeem en biedt een duidelijk zicht op je vooruitgang. Drumlessen kunnen worden gevolgd als onderdeel van het Vooropleiding Traject, maar ook als individuele les of strippenkaart.

Drumdocenten:

  • Muziekles

    Doe jezelf of een goede vriend een drumles cadeau! Voor de eerste start of voor een informatief opfrismoment! Handige info over je sound, spel en de dingen die je kunt oefenen op de drums! Singles, doubles, paradiddles, syncodiddles in 8es, triolen & 16en.

  • Eerste hulp bij drummen

    Als het naar meer smaakt kun je ook een zogenaamde strippenkaart aanschaffen. 4 lessen van 45 minuten die je een vliegende start geven bij het bespelen van een drumstel! Ook voor meer ervaren spelers is het mogelijk om in deze vorm les te nemen van ervaren docenten en spelers die zich volledig inzetten om jouw drumdromen waar te maken. Alle stijlen!

  • Cursus

    De echte liefhebbers kunnen zich inschrijven voor een drumcursus van 3 maanden, een half jaar of een jaar. Al je favoriete nummers leren spelen? Of juist meer uitdaging zoeken binnen je eigen werk? DSOPM biedt drumlessen voor iedereen.

Kijk voor onze tarieven op www.dsopm.nl/tarieven.