AYSHA DE GROOT

About:

Niet al te lang geleden was ik zelf nog student bij de DSOPM en dit jaar ben ik afgestudeerd van het Conservatorium van Amsterdam. Sinds eind 2015 speel ik bij AVI ON FIRE. Hiermee zijn we 3FM Serious Talent geweest, hebben we de Popronde gedaan en stonden we op Noorderslag. Naast AVI heb ik eind 2016 mijn eigen projecten opgericht: Meis, een nederlandstalige alt-pop band en Mortella, een Prog/Metal band die me uitdaagt ongewone zanglijnen en maatsoorten te leren beheersen en daarnaast alle mogelijke effecten uit mijn stem te halen.

In de zanglessen behandel ik dan ook een breed scala aan technieken en vocal/rock effecten. Wat is er allemaal mogelijk met je eigen stemgeluid
en hoe krijg je dat eruit? Naast technieken begeleid ik ook bij het schrijven van eigen songs, inleving, overdracht en performance van je eigen werk.

Naast privé-lessen geef ik ook een Vocal Harmony cursus. Hierbij leren we koorarrangementen maken en ligt de focus op samenzang en het
ontwikkelen van je harmonische kennis. Hoe pas je die kennis toe in het maken van je eigen koorpartijen, en hoe laat je dat als een mooi geheel klinken door sounds mooi samen te mengen? Hier leer je theoretische kennis en solfège toepassen in het maken en uitvoeren van je eigen koorstukken.

Docent:

  • Zangdocente
  • Vocal Harmony docente

Bands: