Instrumentale Lessen

DSOPM geeft de mogelijkheid om instrumentale lessen te volgen op de  hoofdvakken zang, gitaar, basgitaar, drums en toetsen. We hebben verschillende gekwalificeerde docenten en kiezen naar aanleiding van jouw wensen en behoeften de meest geschikte docent. Ook is het mogelijk om individuele lessen singer-songwriting en productie te volgen.

Individuele lessen kunnen zowel doordeweeks als op de zaterdag worden gevolgd. De lessen kunnen wanneer gewenst ook onderdeel uitmaken van het Vooropleidingstraject, waarbij de hoofdvak docenten overleg hebben met de bandcoaches en de theorie docent. Op deze manier wordt de ontwikkeling en vooruitgang van de student zo breed mogelijk bijgehouden.

Er wordt op de Dutch School of Popular Music gewerkt op basis van de A-MACK methode, ontwikkeld door Jack Pisters. Kijk hier of op www.amack.nl voor meer informatie over de A-MACK methode. Leerlingen kunnen kiezen tussen lessen van 30 minuten, 45 minuten en 60 minuten. Ook is er de mogelijkheid om groepslessen te volgen met twee of drie leerlingen of om een strippenkaart te kopen voor 4 lessen van 45 minuten.